Bedre-velfærd-for-færre-midler.dk

WP_20140909_001.jpg
700 offentlige chefer og ledere har netop været samlet til KL's ledertræf og sat fokus på spørgsmålet: Hvordan skaber vi bedre velfærd for færre midler?

Der var forskellige bud på, hvad der skal til - lige fra at øge produktiviteten gennem ledelse og styring over playmakeren som fremtidens kernekompetence til fokus på tværfagligt samarbejde og det guld der ligger gemt der. Se link til KLs oplæg her.

TUDI CONSULTs bud er, at der er en overset mulighed for at skabe service merværdi og få flere ressourcer i spil gennem systematisk at arbejde med at forebygge og reducere sygefravær. Derudover skal vi se på sammenhænge mellem områder, der ellers ses og behandles adskilt. Konsulentgruppen bedre-velfærd-for-færre-midler.dk har konkrete erfaringer med at se på livet på arbejdspladsen og i bygningerne, og på den overordnede forvaltning af de selvsamme bygninger. Se konkrete eksempler her.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • LinkedIn App Icon

© 2020 by Tudi Consult