TUDI CONSULT klæder ledere på til at forebygge og håndtere konflikter og højt sygefravær - både i store organisationer og på mindre arbejdspladser.

 

Højt sygefravær på en arbejdsplads er et symptom, og årsagerne kan være mange og forskelligartede. Spørgsmålet er: Hvor og hvordan kan det nedbringes?

 

I TUDI CONSULT støtter vi jeres virksomhed med analyse og med at udarbejde en strategi og indsats, der kommer hele vejen rundt, sænker sygefraværet markant og er langtidsholdbar.

 

TUDI CONSULT kender de håndtag, I har mulighed for at skrue på. I får en professionel vurdering af, hvor det er smartest at tage fat først på baggrund af de mål, I har sat jer.

 

Vi smøger også ærmerne op og tager fat sammen med jer!

 

Ved at bruge TUDI CONSULT får I 8 års intern erfaring og vidensopsamling fra forskellige arbejdspladser, der med succes har nedbragt sygefraværet. I får ligeledes adgang til 10 års forskning i positiv psykologi og motivationsteori, der bringes i spil, når indsatsen skal kickstartes og når sygefravær skal forebygges. 

 

TUDI CONSULT er på mission! Vi vil være med til at sænke sygefraværet i Danmark og skabe  arbejdspladser med gejst og høj motivation. Det er ikke komplekst. Men det kræver I vil det!

 

Brug TUDI CONSULT til at udvikle en indsats, der kommer hele vejen rundt, eller supplér jeres igangværende indsats med netop det, der inspirerer og gør den mere effektiv.

TUDI CONSULT

 

  • LinkedIn App Icon

© 2020 by Tudi Consult