BLOG

September 15, 2014

 

Få indsigt og inspiration til at arbejde helhedsorienteret med at reducere jeres sygefravær. Fire kommuner og en række eksperter fortæller om, hvordan man konkret kan arbejde med at opnå og fastholde et lavt sygefravær – til gavn for både kvalitet, trivsel og økonomi.

...

September 10, 2014

700 offentlige chefer og ledere har netop været samlet til KL's ledertræf og sat fokus på spørgsmålet: Hvordan skaber vi bedre velfærd for færre midler?

 

Der var forskellige bud på, hvad der skal til - lige fra at øge produktiviteten gennem ledelse og styring over playm...

June 26, 2014

Modellen er god til at komme hele vejen rundt om en virksomheds vigtigste aktivitetsområder. Vi bruger den til at vurdere en virksomheds udviklingspotentiale og evne til at reagere på udfordringer og muligheder.

 

Se 2 min. video om Canvas modellen her...

May 15, 2014

Klik Her og se det aktive kort over det gennemsnitlige sygefravær i din kommune i 2013.

Det er selvfølgelig interessant at se på fordelingen - lige så interessant eller måske endda mere interessant er det at se på udviklingen og hvem der med succes har arbejdet med...

January 15, 2014

Efter i næsten 10 år at have stået i spidsen for interne projekter, der havde til formål at reducere sygefravær og skabe øget trivsel på arbejdspladsen, stiftede Tudi Langkjær Larsen 'Tudi Consult'. Målet er at bringe praktisk erfaring og viden om r...

Please reload

Featured Posts

Tudi Consult bruger forretningsmodellen Canvas

June 26, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us

January 15, 2014

Please reload

  • LinkedIn App Icon

© 2020 by Tudi Consult